"Заговори зі мною,щоб я тебе побачив" - Любов та відношення - Наша тусовка - Форум
Воскресенье, 21.03.2010, 07:42
SITE LOGO
Приветствую Вас, Гость!
E-mail:
Пароль:

Главная
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 11
Форум » Наша тусовка » Любов та відношення » "Заговори зі мною,щоб я тебе побачив" (Як ви це розумієте?І чи вміє тепеперішня молодь "розмовляти")
"Заговори зі мною,щоб я тебе побачив"
iriskaDate: Пятница, 11.05.2007, 18:03 | Message # 1
Сержант
Group: Проверенные
Status: Offline
Уявіть,шо ви не бачите........,як ви будете спілкуватися із друзями?Як ви дізнаєтеся чи підходить вам ваша половинка??? Легко,адже якщо ви когось любите по справжньому,то це тільки через цю людину,тобто через її манери,через її вміння говорити.Через мову, ви можете дізнатися про людину все, у прямому розумінні цього слова.А чи вміють спілкуватися культурно, юнаки теперішні та дівчата?Задумайтеся над менерами свого спілкування........

АльонкаDate: Пятница, 11.05.2007, 21:10 | Message # 2
Полковник
Group: Модераторы
Та чого не вміють.... вміють, і навіть дуже добре. Але ми не завжди це помічаємо. І взагалі, культурне спілкування ми бачимо дуже рідко, бо зазвичай всі кудась спішать, такі нервові і весь час не говорять, а відгавкуються.

iriskaDate: Пятница, 11.05.2007, 23:40 | Message # 3
Сержант
Вибач,ти говориш про теперішніх підлітків???????Не знаю.......та більшість дітей захоплюються іграми(на комп"ютері),журналами,які зовсім не є повчальними.Замість того,щоб прочитати газету і дізнатися, що діється у нашій країні, ми ходимо по барах дискотеках, а хіба це дасть нам хліба???????Ми є будівельниками нашої майбутьньої і хочеться думати ,що кращої держави.А ми не задумуємося над цим,бо навіть не хочемо.Це видно,коли учень виходить до дошки і не може зв"язати речення.Та виходячи на вулицю та
накинувши синьо-жовтий прапор на себе ми кажемо, що ми патріоти.Чи не так? surprised

АльонкаDate: Суббота, 12.05.2007, 09:13 | Message # 4
Полковник
Ну, вибачай.... шо хочеш кажи, але я таки патріотка.... я стараюся викинути з свого лексикону всі русизми і т.д. А от щодо комп"ютера, барів і дискотек я з тобою згідна. Хоча, інколи і з Компа можна почерпнути дещо цікаве для себе.

iriskaDate: Понедельник, 14.05.2007, 03:03 | Message # 5
Сержант
Ну, добре, що ти зі мною хоч з чимось згідна. А на рахунок цікавої інформації, хочу сказати , якби усі дізнавалися з комп"ютера цікаві речі і корисні, то це було б супер.Бо, на жаль, є мало людей,загалом, підлітків,яких цікавить почерпнути з комп"ютера щось корисне та цікаве.

АльонкаDate: Понедельник, 14.05.2007, 16:26 | Message # 6
Полковник
Дійсно.... мало таких. Зазвичай всі просто сидять по чатах і базарять.... ні шоб якусь книжку знайти......

KristDate: Вторник, 05.06.2007, 01:08 | Message # 7
Лейтенант
ну-ну, не терба за всіх розписуватися. в мене наприклад в розділі "Закладки", є такі розділи "Електорнні бібліотеки" та "Афоризми". А з енту я вже сітльки віршів перечитала та роздрукувала собі дві книги.

Коли кохання заходить у двері, розум вистибує в вікно.

девочка-ядDate: Среда, 22.04.2009, 20:08 | Message # 8
Рядовой
Group: Пользователи
Знаєте, я можу вічно висловлюватися на цю тему, і досить протирічно. Хоч я і звикла в більшості спілкуватися російською, проте я обожнюю свою країну, її культуру мову. Але мене, наприклад, дуже засмучує согоднішня мовна ситуація в країні. Мало того, що ми розмовляємо суржиком і часто використовуємо слова іноземних мов, котрі м'яко сказати не потрібні, ми ж ще висловлюємося не грамотно. І часто це виглядає дуже смішно, хоч це і сумно. Заспокоює те, що розумні люди, а саме серед підлітків, ще не зникли з планети Земля, а зокрема з території нашої країни. Та все одно сумно, що аж сердце кров'ю обливається і нерви не витиримують. Я не знаю, що потрібно зробити, щоб хоч половина усієї нашої молоді заговорила і почала мислити як здорові люди(!!!). Я роблю наголос на останніх дієсловах, оскільки важко назвати спілкування сучасної молоді розмовою, тим паче розумної людини. Хоч і, як каже мій класний керівник, дурнів ніби-то і немає...

CassanoDate: Пятница, 15.05.2009, 07:16 | Message # 9
Рядовой
смотри мой профиль

КолянDate: Четверг, 21.05.2009, 22:17 | Message # 10
Рядовой
Админ, мало тем создал

Форум » Наша тусовка » Любов та відношення » "Заговори зі мною,щоб я тебе побачив" (Як ви це розумієте?І чи вміє тепеперішня молодь "розмовляти")
Страница 1 из 11
Поиск:

Copyright MyCorp © 2010
Конструктор сайтов - uCoz