Декілька способів приголомшити дівчину - Гумор - Наша тусовка - Форум
Понедельник, 15.03.2010, 16:27
SITE LOGO
Приветствую Вас, Гость!
E-mail:
Пароль:

Главная
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 11
Форум » Наша тусовка » Гумор » Декілька способів приголомшити дівчину
Декілька способів приголомшити дівчину
sn1Date: Воскресенье, 27.05.2007, 12:15 | Message # 1
Admin
Group: Администраторы
Status: Offline
Спосіб №1

Довго добиватися близьких відносин, і в найостанніший момент, коли Вона вже погодилася, посміхнутися, чмокнути її в щічку, встати і піти.

Спосіб № 2

Театральний. По приходу в театр, на концерт відразу плюхайтеся в крісло і тихенько засинайте. У процесі дозволяється періодично видавати неголосні чмокаючі звуки і стурбовано зітхати, а також не більше двох разів сильно поспати. Ближче до кінця можна прокинутися з криком, очманіло озирнутися по сторонах і запитати, де Ви.

Спосіб № 3

Запросити її на романтичну вечерю до себе додому. Зробити все по вищому розряду (свічки, музика, компліменти, ванна). А коли дійде справа до ліжка ніжно поцілувати в носик, побажати на добраніч, і, відвернувшись, завалитися спати!

Спосіб № 4

На вечірці, де вона нікого не знає, намовити знайомих дівчат, щоб вони під час вітання вішалися тобі на шию

Спосіб № 5

Запросіть Її прийняти романтичну ванну. Заздалегідь заготовте, краще з піною. Тільки холодну, краще - зовсім крижану. Романтично роздягніть кохану, візьміть Її на руки, віднесіть у ванну і ніжно опустите у воду.

Спосіб № 6

Представте: Вона дзвонить Вам і говорить, що у Неї батьки змоталися на дачу, квартира вільна, і Вона Вас чекає з нетерпінням. Ви говорите, що їдете негайно. Приїжджаєте. Вона відкриває двері, а Ви не один, а з другом

Спосіб № 7

Під час кльового сексу: скажіть Їй несподівано, що саме на цьому ліжку померла Ваша пра бабуся.

Спосіб № 8

В ресторані позаказувати їжі, пиття на суму, якої точно у дівчини з собою немає. Спокійно поїсти, вибачитися і відлучитися в чоловічу кімнату. Сховавшись з очей дівчини, покликати офіціанта, розплатитися і попросити прийняти участь в розиграші. Дати йому заготовлену записку, з проханням передати дівчині через 15 хвилин. Самому сховатися поряд з кухнею. А далі насолоджуватися спектаклем. Через 15 хвилин дівчина буде вже сама не своя.

До Неї підійде офіціант і передасть записку, що свідчить що ви мусіли піти через негайну справу, а разом із запискою - рахунок на круглу суму. Німа сцена. Далі підійти і, як ні в чому не бувало, сісти і продовжувати доїдати, невимушено базікаючи. У дівчини легка кома. Потім повертається офіціант, вибачається, говорить, що переплутав столики і відносить записку і рахунок. А ми нерозуміючи дивимося на дівчину і цікавимося, чи все у неї в порядку. Завіса.

Дитяча стаття але від коментарів невідмовлюсь

martyhaaDate: Понедельник, 28.05.2007, 13:55 | Message # 2
Сержант
Group: Проверенные
Ну я скажу ти розумний!Не спорю прикольно розіграти дівчину,але якби зі мною так повелися я б теж знайшла спосіб задати перцю цьому хлопцеві!Я вважаю якщо дівчина нормальна то на такі жарти навряд чи нормально зреагує!Хлопці думайте що робите!!!!! wink

sn1Date: Понедельник, 28.05.2007, 15:07 | Message # 3
Admin
ДЯкую за пораду

rus2016Date: Среда, 30.05.2007, 01:08 | Message # 4
Подполковник
Group: Модераторы
Я побробую всі способи.

sn1Date: Среда, 30.05.2007, 15:22 | Message # 5
Admin
Спосіб № 6

Представте: Вона дзвонить Вам і говорить, що у Неї батьки змоталися на дачу, квартира вільна, і Вона Вас чекає з нетерпінням. Ви говорите, що їдете негайно. Приїжджаєте. Вона відкриває двері, а Ви не один, а з другом

О цей особливо happy happy happy

rus2016Date: Понедельник, 04.06.2007, 11:56 | Message # 6
Подполковник
Я би так не зробив.

KristDate: Вторник, 05.06.2007, 01:54 | Message # 7
Лейтенант
якщо дівчина нормальна то на такі жарти навряд чи нормально зреагує

не погоджуюся! Якжо з гумором все гаразд то вьсо ок.
на рахунок ресторану, то я мабуть вже б домовлялася б з офіціантом що я кось компенсувати свою вечерю (мити посуду, підлогу). А коли б підійшов хлопець, то сказала "Котику, сьогодні ми проведемо у цьому ресторанчикові весь вечір. Можеж знімати піджак і підкочувати рукави"

На рахунок ванни - то мауть потягла б його з собою. І потім ми б разом лікували ангіну.

На рахунок способу №6, то я зразу дзвоню подрузі.

Одним словом, можна з вами хлопці боротися, як що маєш почуття гумору.

Коли кохання заходить у двері, розум вистибує в вікно.

крохаDate: Среда, 06.06.2007, 19:44 | Message # 8
Полковник
я б за такий гумор таке тому хлопцю зробила що він би запамятав на все життя

OdebisiDate: Суббота, 16.05.2009, 08:19 | Message # 9
Рядовой
Group: Пользователи
искал форум о собаках а попал сюда

Форум » Наша тусовка » Гумор » Декілька способів приголомшити дівчину
Страница 1 из 11